Κατηγορίες

Αναισθησία σε βάρος σεισμόπληκτων: Τους έστειλαν άπλυτα εσώρουχα κι αποκριάτικες στολές

«Βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα. Σεβασμός»

Απόλυτη αναισθησία σε βάρος των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι φανερώνουν τα ρούχα που επέλεξαν να στείλουν ορισμένοι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αρχιμανδρίτης της περιοχής.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιεροκήρυκας στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, Αγαθάγγελος Γεώργιος Γιανναράκης, σε ανάρτησή του στο facebook κατήγγειλε ότι κάποιοι έχουν στείλει στο Αρκαλοχώρι ακόμα και άπλυτα εσώρουχα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, και σκισμένα παπούτσια και σεντόνια!

Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα.Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα

«Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχριστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγωμένες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρτάρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *