Κατηγορίες

Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων επιχειρηματικότητας στο Μεσολόγγι

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου μεταξύ συνδικαλιστικών φορέων επιχειρηματικότητας του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Βασίλειος Σπυρόπουλος και ο υπεύθυνος οικονομικών Κωνσταντίνος Κουτσαγγέλης, ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού, Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου Θεόδωρος Ντρέλλιας και το μέλος της διοίκησης Κωνσταντίνος Δημάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Αμφιλοχίας Απόστολος Αυγερινός, καθώς και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου Απόστολος Παπαϊωάννου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με την ατζέντα να επικεντρώνεται στα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της περιοχής, όπως είναι η έλλειψη ρευστότητας και το αβέβαιο οικονομικό κλίμα εξαιτίας της πανδημίας του covid-19.

Η ύπαρξη κοινού μετώπου που είχε διαφανεί το προηγούμενο διάστημα πάνω σε ζητήματα διαχείρισης της πανδημίας και σε θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων, επαναβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ενδυναμώθηκε δε με την προσθήκη της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου του Θέρμου σε αυτό.

Η αναγκαιότητα κοινών παρεμβάσεων και συνεργιών έτυχε ομόθυμης αναγνώρισης ως ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων επιχειρηματιών. Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε το επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με αρμόδιους φορείς επί θεμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *