Κατηγορίες

Η κυβέρνηση κόβει τα σχολικά γεύματα από τα σχολεία στο Μεσολόγγι

Με ευθύνη της κυβέρνησης «κόβονται» τα σχολικά γεύματα σε σχολεία του Μεσολογγίου, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς».

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζουν να δείχνουν το σκληρό τους αντιλαϊκό πρόσωπο, << κόβοντας>> τα σχολικά γεύματα σε σχολεία της πόλης μας. Αδιαφορούν για τα παιδιά μας, βλέποντας την οποιαδήποτε παροχή ανακούφισης ως κόστος.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως η μόνη έγνοια τους << στο όνομα της πανδημίας>> είναι να περάσουν κάθε λογής αντιεκπαιδευτικό μέτρο ( Αξιολόγηση- Κατηγοριοποίηση, Αναστολή σχολικών τμημάτων) και την ίδια στιγμή, με κυνισμό, στερούν και τη σίτιση των μαθητών.

Αποτελεί τουλάχιστον ντροπή αυτή η εξέλιξη σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης που αρκετοί γονείς δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες των παιδιών τους.

Εδώ και τώρα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστούν τα σχολικά γεύματα για όλα τα σχολεία της πόλης μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραµµατέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Αναστασία Λούμου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *