Κατηγορίες

Αποφυλακίζεται ΚΑΙ ο πυρηνάρχης της Χ.Α στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης

Ο γνωστός και ως «ό,τι κινείται σφάζεται» Γιώργος Πατέλης αποφυλακίζεται κι εκείνος με τη σειρά του, ακολουθώντας κι άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ακόμη ένας ΧΑυγίτης αποφυλακίζεται, έναν μόλις χρόνο από την καταδικαστική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση που σκότωσε, χτύπησε κι τραμπούκισε ανθρώπους σπέρνοντας τον φόβο στους αδύναμους.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία την αίτηση αποφυλάκισης του πυρηνάρχη Νίκαιας της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Γιώργου Πατέλη, γνωστού και ως «ό,τι κινείται σφάζεται», ο οποίος δούλευε στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων και έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ποιον εξυπηρετεί η Θεωρία των Δύο Άκρων;

Η πλευρά του Πατέλη, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών επικαλέστηκε ψυχολογικά θέματα του παιδιού του προσκομίζοντας ψυχιατρικές γνωματεύσεις. Κατά την πρότασή της ο εισαγγελέας που πρότεινε την αποφυλάκισή του, είπε πως «δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών» ενώ παράλληλα έκανε λόγο για«υποδειγματικό κρατούμενο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατέλης, πόζαρε όλο καμάρι με τα όπλα του…

Πηγή: rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *