Κατηγορίες

Δήμος Μεσολογγίου και ΔΕΥΑΜ λάμπουν δια της απουσίας του από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Πριν από μερικούς μήνες ακούγαμε και από τον ίδιο τον Δήμαρχο και διαβάζαμε σε μερίδα του τοπικού τύπου, για τις άοκνες προσπάθειες της δημοτικής αρχής ώστε να εντάξει μεγάλα αναπτυξιακά έργα του δήμου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», και συγκεκριμένα, ακούγαμε ότι :

«Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει οραματιστεί  η δημοτική αρχή, προχωρούν κανονικά,  με την εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών κατά  προτεραιότητα στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στο οποίο μάλιστα ο Δήμος Μεσολογγίου  έχει υποβάλλει περισσότερες προτάσεις από το πλαφόν που είχε ως δήμος».

Στον επίσημο κατάλογο που δημοσιεύθηκε με τα ενταγμένα έργα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που έχουν ήδη εγκριθεί ανά δήμο, περιλαμβάνονται πολλοί δήμοι και ΔΕΥΑ, που χρηματοδοτούνται ανά δράση, με ποσά μέχρι 21 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό των χρηματοδοτήσεων  ανέρχεται στα 845 εκατομμύρια ευρώ. 

Δυστυχώς τόσο ο Δήμος Μεσολογγίου, όσο και η ΔΕΥΑΜ λάμπουν δια της απουσίας τους !

Παρά το ότι δύο χρόνια τώρα ασκούμε έντονη πίεση προς την δημοτική αρχή να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες, αυτή προφανώς «περί άλλων τυρβάζει» ! 

Με την επικοινωνία και τις φωτογραφίες δυστυχώς έργα δεν γίνονται. Χρειάζεται όραμα, αγάπη για τον τόπο σου, οργάνωση και συνεχής προσπάθεια, που απ΄ ότι φαίνεται δεν υπάρχουν.

Ελπίζουμε οι «άοκνες προσπάθειές σας» να τελεσφορήσουν….. μελλοντικά, για το καλό του δήμου. 

Ενταγμένα έργα στο προγ. Αντώνης Τρίτσης που έχουν εγκριθεί ανά δήμο

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Το γραφείο τύπου

Μεσολόγγι 13/10/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *