Κατηγορίες

«Εξέλεγε ο λαός επιδημιολόγους; Τη γνώμη τους λένε, εμείς αποφασίζουμε» παραδέχεται κυνικά ο Γεωργιάδης

Όταν η δημοσιογράφος του έθεσε το ερώτημα «αν έρθει η επιτροπή και πει κ. Γεωργιάδη πρέπει να πάμε σε lockdown…» με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά κάθετα πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση», πράγμα το οποίο επανέλαβε. «Οι γιατροί λένε τη γνώμη τους, εμείς αποφασίζουμε» είπε.

Την κυνική παραδοχή πως η κυβέρνηση είναι υπεράνω εισηγήσεων των ειδικών για την πανδημία έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, μιλώντας για τις παρελάσεις. Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, οι αποφάσεις για τα μέτρα είναι πολιτικές.

Αναφορικά με τις παρελάσεις και την απόφαση να πραγματοποιηθούν παρά την έντονη αύξηση των επιδημιολογικών στοιχείων ο Άδωνις Γεωργιάδης διερωτήθηκε «και τι να κάνουμε; Να εμποδίσουμε την κεντρική δραστηριότητα;», ενώ απαντώντας σε σχετικό σχόλιο της δημοσιογράφου, είπε: «Εισηγείστε καραντίνα;». Η ερώτηση «τελικά τις αποφάσεις τις παίρνουν οι επιδημιολόγοι ή η κυβέρνηση;» τέθηκε στο τραπέζι με τον δημοσιογράφο μάλιστα να σχολιάζει πως «πολιτικές είναι οι αποφάσεις, το ξέρουμε αυτό» και τον υπουργό να απαντά: «Οι επιδημιολόγοι θα βγάλουν το ΦΕΚ; Εξέλεξε ο λαός επιδημιολόγους;».

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος του έθεσε το ερώτημα «αν έρθει η επιτροπή και πει κ. Γεωργιάδη πρέπει να πάμε σε lockdown…» με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά κάθετα πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση», πράγμα το οποίο επανέλαβε. «Οι γιατροί λένε τη γνώμη τους, εμείς αποφασίζουμε» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *