Κατηγορίες

Ευχαριστίες στον Παναγιώτη Κοντό από το Γυμνάσιο Γουριάς για δωρεά

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΣ» εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε) κ. Παναγιώτη Ι. Κοντό για τη δωρεά χρηματικού ποσού χιλίων διακοσίων ευρώ (1200 Ευρώ) στους πρωτεύσαντες μαθητές όλων των τάξεων του Σχολείου μας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2020 – 2021.

Συγεκριμένα:

«Η δωρεά έγινε στην μνήμη του πατέρα του καθηγητή Ιωάννη Κοντού, φιλολόγου και διατελούντος για δύο θητείες εκλεγμένου Προέδρου της Κοινότητας Γουριάς, συνδέοντας έτσι την ιερή μνήμη του αγαπημένου του προσώπου με μια ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία προς τους μαθητές μας του Σχολείου μας.

Ο Καθηγητής Παναγιώτης Ι. Κοντός είναι πολύτιμος αρωγός και πιστός φίλος του Σχολείου μας και ιδιαίτερα των μαθητών / μαθητριών μας. Τροφοδοτεί με βιβλία τη βιβλιοθήκη του Σχολείου, είναι ακάματα παρών τις περισσότερες φορές σε όλες τις εκδηλώσεις του Σχολείου μας, εμψυχώνει και τιμά τους μαθητές μας ακόμα και με τις δωρεές του. Με την προσφορά του και αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του για τους μαθητές του Γυμνασίου Γουριάς “Κ.Σ. Κώνστας”, του τόπου καταγωγής του δίνοντας μια άλλη διάσταση στον παιδαγωγικό και κοινωνικό του ρόλο.

Ευχόμαστε υγεία, προσωπική ευτυχία και επιτυχία στους στόχους των μαθητών / μαθητριών μας και ευχαριστούμε από καρδιάς τον Καθηγητή κ. Παναγιώτη Κοντό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *