Κατηγορίες

Ο Κώστας Καραγκούνης σε Λεσίνι-Οινιάδες για αυτοψία στις πληγείσες περιοχές

Επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή του Λεσινίου και συνολικά των Οινιαδών που υπέστη μεγάλες καταστροφές πραγματοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

Ο βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους τοπικούς εκπροσώπους και φορείς καθώς και να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές. Η κατάσταση είναι πράγματι δραματική καθώς η θεομηνία κυριολεκτικά διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της. Επί τόπου ο κ. Καραγκούνης επικοινώνησε με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη όπου του μετέφερε την ανάγκη να συμβάλει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του με την άμεση υποστήριξή του στην κατασκευή των οχυρωματικών και αντιπλημμυρικών έργων. Διότι, όπως τόνισε ο κ. Καραγκούνης και οι τοπικοί εκπρόσωποι, αν δεν υλοποιηθούν αυτά τα έργα, σύντομα θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ίσως και χειρότερη κατάσταση.

Εν συνεχεία, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο όσο και με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη. Τα βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα είναι τα εξής. Τόσο η περιφέρεια όσο και ο Δήμος θα καταγράψουν της ζημιές σε επιχειρήσεις και οικοσυσκευές αντίστοιχα για να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες. Αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *