Κατηγορίες

Την Τρίτη στον Άγιο Σπυρίδωνα το ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο

Ο μόλις 16 ετών Κωνσταντίνος Σιάμος, έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στις 30 Οκτωβρίου από οξεία εγκεφαλομηνιγγίτιδα. Όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από το αναπάντεχο χαμό του και στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας και των φίλων του.

Άξιοι σεβασμού και συγχαρητηρίων οι τραγικοί γονείς, οι οποίοι παρά τον ανείπωτο πόνο τους αποφάσισαν μέσα από τον θάνατο να γεννήσουν ζωή, δίνοντας τα όργανα του πρωτότοκου γιού τους σε ανθρώπους που τα είχαν πραγματικά ανάγκη για να επιζήσουν. Συγκεκριμένα σήμερα, με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία της Αθήνας μεταφέρονται καρδιά, πνεύμονες, νεφροί και μάτια ενώ το ήπαρ θα δοθεί σε λήπτη στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκλονιστική συγκυρία είναι ότι 1η Νοέμβρη σήμερα, είναι η Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να δοθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της γενναιοδωρίας.

Η οικογένεια του, συνεχίζοντας το έργο της προσφοράς, επιθυμεί αντί στεφάνου, να κατατεθούν χρήματα στην ΕΨΥΠΕΑ στην μνήμην  Κωνσταντίνου Σιάμου.

Η κηδεία του νεαρού Κωνσταντίνου, θα γίνει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 15:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *