Κατηγορίες

Ο Εμποριοβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου στηρίζει τα καταστήματα της πόλης

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει για την προωθητική ενέργεια της κατασκευής 700 υφασμάτινων σακουλών, τις οποίες θα δώσει στις επιχειρήσεις – μέλη του προς διανομή στο καταναλωτικό κοινό.

Στις υφασμάτινες σακούλες αναγράφεται το σλόγκαν «Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας!» στη μία όψη, ενώ στην άλλη είναι αποτυπωμένο το λογότυπο της ιστοσελίδας του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, visitmes.gr.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος επισημαίνει ότι:

Η ενέργεια αυτή έχει διττό σκοπό. Κατά πρώτον, στη δύσκολη από οικονομικής άποψης εποχή που διανύουμε, ο Σύλλογός μας φιλοδοξεί να συμβάλλει στο χτίσιμο καταναλωτικής συνείδησης ώστε να στηριχθεί όσο το δυνατό περισσότερο η τοπική αγορά, αναγνωρίζοντας πόσο αναγκαία είναι η αύξηση της καταναλωτικής κίνησης για τη βιωσιμότητα των καταστημάτων της περιοχής μας.

Κατά δεύτερον θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους καταναλωτές για τη χρησιμότητα της ανακύκλωσης, η οποία καθίσταται πλέον επιβεβλημένη εξαιτίας της όξυνσης του προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη μας με τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Με τη μείωση της χρήσης πλαστικών σακουλών και την αντικατάστασή τους με υφασμάτινες σακούλες πολλαπλής χρήσης οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι μας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τις μελλοντικές γενιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *