Κατηγορίες

Covid-19: Τα τεστ και για εμβολιασμένους εργαζόμενους, δεν αποκλείει ο πρωθυπουργός

Δεν απέκλεισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το ενδεχόμενο να επιβληθούν τεστ και στους εμβολιασμένους εργαζόμενους, ενώ εξέφρασε δυσφορία για την κριτική που δέχθηκε (από Μόσιαλο και άλλους επιστήμονες) όσον αφορά την αποστολή SMS στους ανεμβολίαστους.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά την ομιλία του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο πρωθυπουργός δεν το απέκλεισε λέγοντας ότι θα περιμένει την εισήγηση των ειδικών και μέχρι τότε θα πρέπει να ενταθούν τα τεστ στους ανεμβολίαστους. Υπενθυμίζεται ότι το έχουν ήδη προτείνει επιστήμονες όπως ο καθηγητής Σαρηγιάννης.

Αντίθετα ο Κ. Μητσοτάκης απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο λοκ νταουν λόγω αύξησης των κρουσμάτων, λέγοντας εμφατικά: «δεν κλείνει κανείς». Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα πρέπει να κοιτάμε την θετικότητα και όχι τον απόλυτο αριθμό κρουσμάτων και αναφερόμενος στην πίεση που δέχεται το ΕΣΥ ειδικά για την Θεσσαλονίκη είπε ότι είμαστε πιο έτοιμοι αυτή τη φορά σε σχέση με πέρυσι.

Ο πρωθυπουργός, τόνισε την ανάγκη της τρίτης δόσης σε όλους και σημείωσε ότι δεν καταλαβαίνει την κριτική που ασκείται για την αποστολή SMS υπενθύμισης των ραντεβού για εμβολιασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *