Κατηγορίες

Το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου συμπαραστέκεται στο Σωματείο Εργαζομένων

Ανακοίνωση εκδόθηκε και από το Εργατικοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου προς ένδειξη συμπαράστασης στο Σωματείο Εργαζομένων Μεσολογγίου καταδικάζοντας τον αυταρχισμό και την άσκηση βίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Από θέσης αρχής και αλληλεγγύης, η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Καταδικάζουμε δε κατηγορηματικά και απερίφραστα την όποια επίδειξη αυταρχισμού και άσκησης βίας, τόσο σε βάρος των ιδίων όσο και εναντίον των δημοκρατικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους.

Επιπλέον, ως εργαζόμενοι και πολίτες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου δηλώνουμε με παρρησία πως το κλίμα έντασης και αντιπαλότητας που καλλιεργείται από πλευράς της Δημοτικής αρχής σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου, ΟΧΙ μόνο δεν επιλύει κανένα από τα συσσωρευμένα προβλήματα της  καθημερινότητας μας αλλά απεναντίας την χειροτερεύει σε βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι ισότιμοι συνεργάτες των εκάστοτε Δημοτικών αρχών. Ούτε εξαρτώμενοι από αυτές, ούτε πιόνια των όποιων πολιτικών τους επιδιώξεων.

Για τη  Διοίκηση του Ε.Κ.Μ.

Ο Πρόεδρος

Παπαδημητρόπουλος Διονύσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *