Κατηγορίες

Το Διεθνές Φεστιβάλ παιδικού κινηματογράφου Ολυμπίας ξεκινάει!

🎬⚡️Το Φεστιβάλ Ολυμπίας και η Camera Zizanio φέτος διπλά!⚡️👉Save the dates!#oiff24

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας και η Camera Zizanio δίνουν ραντεβού φέτος στο… σπίτι τους, τον Πύργο και την Αμαλιάδα (🌟27/11- 04/12🌟) με φυσική παρουσία. Αμέσως μετά τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ με φυσική παρουσία, οι δραστηριότητες τους θα μεταφερθούν στο διαδίκτυο από τις 🌟04/12 έως τις 12/12🌟 προκειμένου να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι από όλη την Ελλάδα!

🌎 Φέτος, στα διαγωνιστικά προγράμματα του 24ου Φεστιβάλ Ολυμπίας και της 21ης Camera Zizanio, εκπροσωπούνται συνολικά 😲 70 χώρες: 35 ευρωπαϊκές και 35 από τον υπόλοιπο κόσμο. Αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού!

📍Στον Πύργο κατά παράδοση θα παρακολουθήσουμε τα διαγωνιστικά προγράμματα μεγάλου και μικρού μήκους μυθοπλασίας και animation του 24ου Φεστιβάλ, καθώς και οι ταινίες της 21ης Camera Zizanio (#cz21).

📍Στην Αμαλιάδα το διαγωνιστικό πρόγραμμα KIDS & DOCS μεγάλου, μεσαίου και μικρού μήκους.

📍Ταινίες θα προβληθούν συνολικά σε 12 αίθουσες, αφού παράλληλα θα πραγματοποιηθούν προβολές επίσης και στην Πάτρα, το Αγρίνιο, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, τα Λεχαινά, τη Γαστούνη και τη Ζαχάρω.

Και βέβαια από τις 04/12- 12/12 ολοταχώς για την την ψηφιακή μας πλατφόρμα 🌟online.olympiafestival.gr🌟 από την οποία παρακολούθησαν πέρσι το Φεστιβάλ… 70.000 θεατές από όλη την Ελλάδα!

Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ανταπόκριση δίνουμε και φέτος τη δυνατότητα στα παιδιά και στους νέους από όλη τη χώρα να απολαύσουν τις ταινίες του Φεστιβάλ, αφιερώματα και να συμμετάσχουν επίσης σε on-line κινηματογραφικά εργαστήρια!🎬🙃

Μείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *