Κατηγορίες

Ηθοποιός για Φιλιππίδη: «Με χτυπούσε κανονικά, κόντεψε να μου φύγει η κάτω γνάθος»

Για την τρομακτική εμπειρία της βίαιης συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε μαζί του, στο έργο «Φον Δημητράκης», η οποία μόνο ευχάριστη δεν ήταν.

«Ξεκίνησε με καλές προθέσεις η συνεργασία μας και μπαίνοντας στο θέατρο και σε σύντομο διάστημα, κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν άλλον άνθρωπο. Μεταμορφωνόταν, κυριαρχικός και δεν μπορούσες να μιλήσεις. Είχε το γενικό πρόσταγμα και ξεπερνούσε τα όρια… Παραμονή της πρεμιέρας ανακοινώνεται σε μένα και στην κοπέλα που παίζαμε μαζί σε αυτή τη σκηνή, ήταν μια σκηνή ανάκλησης στη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο «Φον Δημητράκη» ότι θα τρώμε ξύλο.

Το ακούσαμε αυτό, ότι θα φάμε ξύλο, θεατρικό θα είναι… Και ξεκινάει το όλον… Και δεν είναι θεατρικό αυτό που συμβαίνει είναι ξύλο κανονικό. Τον πρώτο μήνα ήταν επάνω στο γραφείο του ένα τηλέφωνο παλιό και βαρύ και με χτυπούσε στους ώμους. Είχα γίνει λαδί. Το σταμάτησε μόνο όταν κάποιος τον ειδοποίησε, ότι έχω μελανιάσει. Έπειτα μου έδινε χαστούκι και τον πρώτο χρόνο πήγα τρεις φορές στο νοσοκομείο γιατί κόντεψε να μου φύγει η κάτω γνάθος. Μου έλεγε ότι εγώ κάνω κάτι λάθος κι έγινε έτσι.», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αναφορικά με την καταγγελία που έκανε, δήλωσε: «Όλη αυτή η διαδικασία ήθελα να κινηθεί θεσμικά και να μην πάρει δημοσιότητα. Αρχικά ζήτησα από τον δικηγόρο μου να μην αναφερθεί καν το όνομά μου. Έκανα την καταγγελία μου στο ΣΕΗ. Είδα την συνέντευξη της Ζέτας Δούκα κι εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν το έχω ξεπεράσει γιατί είχα κόμπο στο στομάχι… Έπειτα με έπαιρναν τηλέφωνο και συνάδελφοι κι έτσι μπήκα στην διαδικασία να κινηθώ θεσμικά… Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώρισα μέσω του Χρήστου Σιμαρδάνη»

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *