Κατηγορίες

Καταστολής συνέχεια: Η «αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησε φωτορεπόρτερ και του έσπασε το πόδι!

Σημειώνεται ότι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος ενημερώνει ότι ο Ορέστης Παναγιώτου υπέστη κάταγμα σε δύο σημεία στο πόδι.

Μετά τη σοβαρή καταγγελία των πυροσβεστών για ακρωτηριασμό συναδέλφου τους μετά από κροτίδα των ΜΑΤ, νέα εξίσου σοβαρή καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για σοβαρό τραυματισμό φωτορεπόρτερ, που κάλυπτε τη συγκέντρωση των πυροσβεστών, από το όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ.


Όπως καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), «κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα, ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου, φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ, τραυματίστηκε από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

»Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο που επελέγη από το χειριστή του οχήματος, με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά ελπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής».

Σημειώνεται ότι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος ενημερώνει ότι ο Ορέστης Παναγιώτου υπέστη κάταγμα σε δύο σημεία στο πόδι.

Ανακοίνωση ΕΦΕ

“Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα , ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ , τραυματίστηκε (δεν υπάρχει η ακριβής ιατρική εκτίμηση έως αυτή την ώρα) από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού ,κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών .Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο που επιλέγει από το χειριστή του οχήματος με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι ,με τις πρώτες(πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά ελπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις , δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής”.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *