Κατηγορίες

Λοβέρδος: “Εμείς πάμε για ψηλά με το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη”

Επίσκεψη στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος προέδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος έχοντας θερμή υποδοχή από στελέχη του κόμματος του. Η συνάντηση με τα στελέχη και φίλους πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταξύ άλλων μίλησε για το όραμα του για μια “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” που θα είναι “Πράσινη“. Στο κυβερνητικό του πρόγραμμα θα δώσει έμφαση στην οικολογία λαμβάνοντας υποψίν και την οικολογική καταστροφή από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού αλλά και λόγω του χρώματος του κόμματος του.

“Εχω βιογραφικό ενότητας” ανέφερε…

Τόνισε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και δεν έχει απόσταση από τα πραγματικά θέματα που την απασχολούν και μίλησε συγκεκριμένα για το θέμα με τους δασικούς χάρτες και την καθυστέρηση στις επιδοτήσεις. Υποσχέθηκε ότι πρώτο μέλημα του αν βγει πρόεδρος του κόμματος θα είναι να ασχοληθεί με την πάταξη της γραφειοκρατίας που μαστίζει τη χώρα. Ανέφερε την σπουδαιότητα του εθελοντισμού με αφορμή τις φωτιές του καλοκαιριού και ότι θα δώσει έμφαση σε αυτό στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *