Κατηγορίες

Τα τάγματα εφόδου ξαναβγήκαν παγανιά: Φασιστική επίθεση με κλωτσιές σε μέλος του ΣΕΚ στου Ψυρρή

«Οι φασίστες αποθρασύνονται από τις δολοφονικές επιθέσεις της ΕΛΑΣ, με την εκτέλεση του Ρομ Νίκου Σαμπάνη με 36 σφαίρες ενώ οι 7 αστυνομικοί που τις έριξαν καλύπτονται πλήρως…».

Μία ακόμη φασιστική επίθεση, αυτή τη φορά σε βάρος του Ορέστη Ηλία, φωτογράφου, μέλους του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, πρώην δημοτικού συμβούλου στα Βριλήσσια και ενεργού ακτιβιστή στις δράσεις της ΚΕΕΡΦΑ, καταγγέλλει η Κίνηση.

Οι δράστες λειτούργησαν ως οργανωμένο τάγμα εφόδου και σταμάτησαν μόνο όταν πλησίασε κόσμος και ο επικεφαλής τους φώναξε «Τέλος- αποχώριση», σύμφωνα με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Φασιστική επίθεση σε βάρος του Ορέστη Ηλία, φωτογράφου, μέλους του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, πρώην δημοτικού συμβούλου στα Βριλήσσια και ενεργού ακτιβιστή στις δράσεις της ΚΕΕΡΦΑ και της Πρωτοβουλίας ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή και τη κλιματική αλλαγή, καταγγέλλει η Κίνηση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βρισκόταν την Παρασκευή το βράδυ σε μουσικό στέκι του Ψυρρή, όπου καθόταν επίσης ομάδα ατόμων από την οποία ένας τον πλησίασε κοιτώντας τον από κοντά. Αφού το θύμα αποχώρησε με μία φίλη του από το κατάστημα διαπίστωσε ότι η ίδια ομάδα τον είχε ακολουθήσει.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *