Κατηγορίες

Σωματείο Εργαζομένων Μεσολογγίου: “Μας πιέζουν να παρανομήσουμε”

Φαίνεται πως επιβεβαιώνονται όσα οι δημοτικές παρατάξεις ανέφεραν σε ανακοινώσεις τους νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, καθώς με νέα ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Μεσολογγίου έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή πιέζει του εργαζόμενους του δήμου να παρανομήσουν αδειάζοντας μέσα στη νύχτα τα απορρίμματα στον ΧΥΤΑ. Όπως όλα δείχνουν θα είναι μεγάλη η νύχτα απόψε και θα υπάρξουν εξελίξεις….

Η ανακοίνωση του Σωματείου γράφει συγκεριμένα:

Αυτή την στιγμή στο εργοτάξιο του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, παίζεται ένα ακόμη επεισόδιο του παράλογου και παράξενου έργου που έχει στήσει η δημοτική αρχή για το ΧΥΤΑ. Παραβιάζοντας κατάφορα την νομοθεσία πιέζει αυτή την στιγμή τους εργαζόμενους του Δήμου να μεταβούν παράνομα και παράτυπα να αδειάσουν νύχτα (προς μεταφόρτωση όπως ευαγγελίζεται) απορρίμματα στο ΧΥΤΑ. Το «όλα στο φως» έχει ξεχαστεί. Εμείς ένα ξέρουμε , όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και ….. πατεί. Τα υπόλοιπα στο φως της ημέρας.

Σε ανάρτηση του στο Facebook o Δημήτρης Κοτσόργιος άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει καταγγελία αύριο στην Αστυνομία και στο αρμόδιο υπουργείο για το γεγονός της παράνομης χρήσης του ΧΥΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *