Κατηγορίες

Δωρεά ενός απινιδωτή από την Περσεφόνη Πιστιόλη στον Αστέρα Μεσολογγίου

Η πολιτεύτρια του ΚΙΝΑΛ Περσεφόνη Πιστιόλη έκανε δωρεά στον Αστέρα Μεσολογγίου έναν απινιδωτή και μέσω Facebook έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Όταν ασχολείσαι με τα κοινά στην κεντρική πολιτική σκηνή και μάλιστα έχεις ταυτίσει τη ζωή σου μ ένα πολιτικό χώρο, όπως αυτος του ΠΑΣΟΚ που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική κοινωνία, δεν μπορείς να μην προσφέρεις με κάθε τρόπο

✅Δώρισα λοιπόν σήμερα σε μια λιτή εκδήλωση στην ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Μεσολογγίου έναν φορητό απινιδωτή με σκοπο την προστασία μικρών παιδιών αλλά και ενηλίκων ποδοσφαιριστών αλλά και προς πάσα δημόσια χρήση στο Ενωσιακό Στάδιο Μεσολογγίου.

✅Γιατί η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω απ όλα και είναι αδιαπραγμάτευτη. Ποσό μάλλον όταν πρόκειται για τις ζωές μικρών παιδιών. Εύχομαι στο μέλλον τέτοιες ιδιωτικές αλλά και δημόσιες πρωτοβουλίες να λαμβάνουν χωρα σε ολους τους ευαίσθητους τομείς ζωης.

✅Παράλληλα την ίδια στιγμή έλαβε στον ίδιο χώρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτη σύμφωνα με τα ισχυοντα πρωτοκολλα.

✅Ευχαριστώ πολύ το ΕΚΑΒ Πάτρας για την άμεση ανταπόκριση ώστε να κανονίσουμε το σεμινάριο παρά την ανάγκη αναμονής λόγω κορονοϊού.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ για την πολύ ανθρώπινη και άκρως επιστημονική προσέγγιση και τις διασωστριες- εκπαιδεύτριες από το ΕΚΑΒ Αγρινίου κύριες Θεοδώρα Τσιολη και Βασιλογιάννη Βασιλική. Γιατί όλα είναι θέμα παιδείας πάνω απ όλα.

Ευχαριστώ ολους τους φορείς που τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *