Κατηγορίες

Η κυβέρνηση εξετάζει διπλή μάσκα στα Μέσα – Ούτε λόγος για αύξηση δρομολογίων!

Φυσικά την ίδια ώρα δεν ακούγεται κιχ για αύξηση των δρομολογίων με τις εικόνες των στοιβαγμένων στα ΜΜΜ τα τελευταία τρία χρόνια, να αποκαλύπτουν την αναλγησία της κυβέρνησης

Τις σκέψεις της κυβέρνησης να γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 65 ετών, αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, Θανάσης Κοντογεώργης, ενώ προσέθεσε πως υπάρχουν «σκέψεις για χρήση διπλής μάσκας στα ΜΜΜ».

Αναφερόμενος στους χώρους που παρατηρείται συνωστισμός, ο κ. Κοντογεώργης είπε: «στα ΜΜΜ, ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση είχε καταβάλει σημαντική προσπάθεια το τελευταίο διάστημα προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση και να λειτουργήσουν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση για τα ΜΜΜ, υπάρχουν σκέψεις να υπάρχει η χρήση διπλής μάσκας. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όσους χώρους υπάρχει συνωστισμός. Για τα ΜΜΜ, η σκέψη για τη διπλή μάσκα είναι στην επιτροπή των ειδικών και θα συζητηθεί αυτή τη βδομάδα».

Φυσικά την ίδια ώρα δεν ακούγεται κιχ για αύξηση των δρομολογίων με τις εικόνες των στοιβαγμένων στα ΜΜΜ τα τελευταία τρία χρόνια, να αποκαλύπτουν την αναλγησία της κυβέρνησης και την περιφρόνησή της προς τα λαϊκά στρώματα, που δεν μετακινούνται με αυτοκίνητο.

Αναφερόμενος την εστίαση, έκανε λόγο για αυστηρούς περιορισμούς για τους εσωτερικούς χώρους, το ίδιο και για τους μικτούς, και ένα αυστηρό πρωτόκολλο για τους εργαζόμενους: «Βλέπουμε ένα πολύ καλό δείκτη συμμόρφωσης στην εστίαση. Είναι προς το συμφέρον όλων η εστίαση να λειτουργήσει με τον τρόπο που πρέπει»

Από: ROSA

One Reply to “Η κυβέρνηση εξετάζει διπλή μάσκα στα Μέσα – Ούτε λόγος για αύξηση δρομολογίων!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *