Κατηγορίες

Μήνυμα για το Πολυτεχνείο από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μεσολογγίου

Σαράντα  οκτώ  (48) χρόνια μετά, τα συνθήματα  από το ξεσηκωμό του  Πολυτεχνείου παραμένουν ζωντανά  και επίκαιρα  και μάλιστα  κοντά στο  Δουλειά – Παιδεία – Ελευθερία σήμερα  πρέπει  να προσθέσουμε  και το Υγεία,  που δυστυχώς  στις σημερινές  άσχημες  συνθήκες  που ζούμε  η κυβέρνηση  αντί να σκύψει  στα πραγματικά προβλήματα που βιώνει ο λαός μας, όχι μόνο  δεν ενισχύει  το  υπάρχον  Σύστημα  Υγείας  αλλά  θέλει  να το παραχωρήσει  με το «νέο ΕΣΥ»  στον ιδιωτικό  τομέα  με ότι αρνητικό συνεπάγεται  αυτό για το λαό μας.

         Το Νοέμβρη  του 1973 ο λαός  βγήκε  στο προσκήνιο  και σήκωσε  το αγωνιστικό του  ανάστημα  ενάντια  στην Χούντα  των Συνταγματαρχών  και  στα ξένα κέντρα αποφάσεων  που  που στηρίζουν  τη δικτατορία  δηλ. ΝΑΤΟ – CIA ΗΠΑ

         Ο  αγώνας  αυτός απέδειξε  ότι κανένας  αντίπαλος  δεν είναι ανίκητος.

         Ο λαός  με τους αγώνες του  και τις θυσίες του απέδειξε  ότι η δύναμη είναι  στην οργάνωση  και στην συμπόρευση μαζί με το οργανωμένο εργατικό κίνημα.

         Ο αγώνας ο δικός μας  συνεχίζεται  στους δρόμους  για να μας επιστρέψουν  αυτά που διαχρονικά  όλες  οι κυβερνήσεις μας έχουν κλέψει από τα  Ταμεία μας. Για συντάξεις που θα ανταποκρίνονται  στις δικές μας σύγχρονες  ανάγκες  για μια αξιοπρεπή  ζωή  για εμάς  τα παιδιά μας  και τα εγγόνια μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *