Κατηγορίες

«Ασχολείται με το καράτε» η 18χρονη που χτύπησε την γιατρό στο Νεοχώρι λέει ο Δ/ντης του Κ.Υ. Αιτωλικού

Αρνητές του κορωνοϊού και του εμβολιασμού έβρισαν και χτύπησαν γιατρό στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας επειδή ζήτησε από την 18 ετών κοπέλα, η οποία είχε προσέλθει με συμπτώματα της πανδημίας στο περιφερειακό ιατρείο, να κάνει rapid test!

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, Ιωάννης Αναγνωστόπουλος μίλησε στο newsit.gr και αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το σκηνικό παραφροσύνης εν καιρώ πανδημίας. «Γύρω στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης ένας πατέρας μαζί με την κόρη 18-19 χρονών επισκέφθηκαν το περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου γιατί η νεαρή είχε μπούκωμα και πυρετό.

Το πρωτόκολλο λέει πρώτα να κάνουμε ένα rapid test τα οποία γίνονται στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, οπότε και η γιατρός αυτό τους συνέστησε. Ο πατέρας αντέδρασε άσχημα καθώς ήθελαν να τους γράψει μία αντιβίωση και να φύγουν» εξηγεί ο κος Αναγνωστόπουλος.

Η γιατρός ωστόσο τους εξήγησε ότι δεν χρειάζεται σε όλες τις περιπτώσεις να παίρνουμε αντιβίωση με πυρετό 37,5, 38. Όπως ανέφερε στο newsit.gr ο κ. Αναγνωστόπουλος «πρέπει να κάνουμε υπομονή μία-δύο μέρες και να περιμένουμε, αρκεί όμως να κάνουμε πρώτα ένα τεστ rapid».

«Σε στυλ καράτε»

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού στο άκουσμα ότι πρέπει πρώτα να κάνει η κόρη ένα rapid test «αντέδρασαν άσχημα, την έβρισαν και οι δύο και μάλιστα η κόρη σε στυλ καράτε – απ’ό,τι έμαθα μετά η κοπέλα ασχολείται με το καράτε – χτύπησε την γιατρό κάτω από το στήθος με κλωτσιά. Έπεσε η γιατρός, χτύπησε στο γόνατο, έκανε εκχυμώσεις και αιματώματα κάτω από το στήθος και στο κεφάλι. Έφυγαν και τότε εμείς πήγαμε στην αστυνομία και υποβάλαμε μήνυση για το τι προηγήθηκε στο ιατρείο και η γιατρός προσωπικά».

Η γιατρός, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού είναι επιμελήτρια Α’ και εργάζεται 20 χρόνια στην περιοχή αυτή. «Είναι αρνητές των πάντων, του κορωνοϊού, του εμβολιασμού» τονίζει στο newsit.gr ο κος. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε ότι έδωσε στην γιατρό 6 ημέρες άδεια, καθώς όπως αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα σε άσχημη κυρίως ψυχολογική κατάσταση.

«Έκλαιγε συνέχεια. Θα ξαναπάει όμως στο ιατρείο. Είμαστε μάχιμοι. Δεν κάνουμε πίσω. Βέβαια είμαι 35 χρόνια στην δουλειά αυτή, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Πρώτη φορά βλέπω ασθενείς να αντιδράνε έτσι», καταλήγει ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

NEWSIT.GR / ΑΝΝΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *