Κατηγορίες

Με τρία ολοκαίνουργια φορτηγάκια θα εμπλουτιστεί ο «στόλος» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Η δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της υλοποιεί με μεγάλη προσπάθεια, την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου, ώστε να αναβαθμιστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες στους δημότες αλλά και να μειωθεί το κόστος λειτουργίας και διαχείρισης του στόλου οχημάτων.

Μετά την προμήθεια των δύο απορριμματοφόρων άμεσα προχωρά η προμήθεια άλλων τριών απορριμματοφόρων ενώ εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου υπό την Προεδρία του Δημάρχου, η προμήθεια τριών νέων μονοκάμπινων οχημάτων, τα οποία θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εργασιών το ταχύτερο δυνατόν, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

«Η ενίσχυση του στόλου μας με νέα μηχανήματα είναι επιτακτική ανάγκη. Δυστυχώς διαχειριζόμαστε ένα γηρασμένο στόλο. Είναι διαρκής στόχος μας να καλύπτουμε ό,τι κενό βρήκαμε από το παρελθόν. Και θα συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να ενισχυθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών» ανέφερε σχετικά δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *