Κατηγορίες

Νίκος Αλιάγας : «Δούλευα νύχτες ατελείωτες. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ χωρίς νερό. Δεν αισθανόμουν φτωχός»

“Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στην Ελλάδα”

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή δημοσιογραφική καριέρα στο Παρίσι και να αναδειχθεί σε κορυφαίο παρουσιαστή της πόλης. Τα πράγματα όμως για τον αγαπημένο Έλληνα Νίκο Αλιάγα, δεν ήταν πάντοτε έτσι.

Πιο αναλυτικά ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε την Ίνα Ταράντου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι και μίλησε ανοιχτά για όλα. Για τη ζωή του, την οικογένειά του και τις άγνωστες πτυχές της καριέρας του, τα παιδικά χρόνια, το κυνήγι για το όνειρο και τον θάνατο του πατέρα του. 

Νίκος Αλιάγας : «Δούλευα νύχτες ατελείωτες. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ χωρίς νερό. Δεν αισθανόμουν φτωχός»

Μιλώντας στην εκπομπή «Η ζωή αλλιώς», αναφέρθηκε στη ζωή και τα όνειρά του ως παιδί, τη συνέχεια της πορείας του αλλά και την απώλεια. «Ως παιδί δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πιστέψει ότι με αφορούν όλα αυτά. Εγώ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου σε έναν καθρέφτη μπροστά να θέλω να γίνω Frank Sinatra ή ένας Γάλλος παρουσιαστής της εποχής.

Νίκος Αλιάγας: “Κάποια στιγμή είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος”

«Δούλευα νύχτες ατελείωτες και τη μέρα σπούδαζα. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ, δεν είχα ούτε νερό. Δεν αισθανόμουν όμως φτωχός, ούτε μίζερος. Ενώ μου έλειψαν πράγματα από τη ζωή, δεν είχα κόμπλεξ με αυτό. Θεωρούσα ότι ήταν μια δοκιμασία, ένα πέρασμα. Θεωρούσα επίσης ότι ακόμα κι αν δεν ξέρω τι θέλω, ξέρω τι δεν θέλω. Δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτό που έκαναν όλοι οι άλλοι. Εγώ πήγαινα εκεί που δεν έπρεπε. Με τα χαστούκια, με τις επιτυχίες… Στην ουσία δεν χάνεις ποτέ κάτι. Μαθαίνεις…» συμπλήρωσε ο Νίκος Αλιάγας, ένας από τους δύο παρουσιαστές της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Νίκου Αλιάγα στην Ίνα Ταράντου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *