Κατηγορίες

Δύναμη ψυχής από την Τσεκίνη: Τερμάτισε πρώτη στον μαραθώνιο ενώ κάνει θεραπεία για καρκίνο (Video)

Μαθήματα δύναμης από την Σόνια Τσεκίνη, η οποία ενώ κάνει θεραπεία για τον καρκίνο, κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης.


Συγκίνησε η Σόνια Τσεκίνη, η οποία πάσχει από καρκίνο και ήταν η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3 ώρες.

Όπως δημοσίευσε το voria.gr, η Σόνια Τσεκίνη ήταν η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3 ώρες.

Η 45χρονη μαραθωνοδρόμος την περασμένη Κυριακή 14 Νοεμβρίου έτρεξε στον 38ο Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας (χρόνος 2:52:35) και σήμερα ήταν η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε. Στο μεσοδιάστημα πραγματοποιεί ακτινοβολίες.

Η Σόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Ιανουάριο του 2021 και τον Αύγουστο εγχειρίστηκε αφαιρώντας τον μαστό. Η 45χρονη μαχήτρια που μοίρασε ρίγη συγκίνησης έτρεξε για τις φίλες της που παλεύουν όπως αυτή.

«Τρέχω για όλες τις γυναίκες που περνάνε καρκίνο»

Η συμμετοχή της στον μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και σε αυτόν στη Θεσσαλονίκη, είναι μια υπόσχεση ζωής της Σόνιας στις κοπέλες που γνώρισε στο «Θεαγένειο» νοσοκομείο και οι οποίες κι αυτές κάνουν χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *