Κατηγορίες

Ενώ τα νοσοκομεία «στενάζουν» ακόμη 280 νέα οχήματα στην ΕΛΑΣ, κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ!

Ενώ τα νοσοκομεία της χώρας για ακόμη μία φορά αφήνονται ανοχύρωτα και η χώρα θρηνεί καθημερινά δεκάδες θύματα, προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η ΕΛΑΣ.


Ενώ η κυβέρνηση άφησε για ακόμη μία φορά τα νοσοκομεία ανοχύρωτα, όπου επικρατούν πια σκηνές πολέμου, με διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ και το υγειονομικό προσωπικό ένα βήμα πριν την κατάρρευση, η κυβέρνηση ενισχύει την ΕΛΑΣ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τις προτεραιότητές της που δεν είναι άλλες από την… καταστολή.

Η Ελληνική Αστυνομία, που το 2020 υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, συνεχίζει να ενισχύεται για ακόμη μία φορά με 280 νέα οχήματα κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ!

Όπως έγινε γνωστό, 80 περιπολικά θα διατεθούν στον Έβρο, ενώ 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση των περιπολιών τους.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, περίοδο που συμπίπτει με την πανδημία του κορονοϊού και την εντεινόμενη οικονομικής κρίση κι ανέχειας, η ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. ολοένα και συχνότερα αποτελεί την νούμερο ένα κυβερνητική προτεραιότητα και οι λόγοι είναι σαφείς. Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. είναι αυτή που απαντά έμπρακτα στις διεκδικήσεις των υγειονομικών, των πυροσβεστών, των εκπαιδευτικών.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *