Κατηγορίες

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον φρικτό θάνατο της 8χρονης Όλγας

«Κανένας δεν πήγε πάνω από την Όλγα να πιάσει τον παλμό της να δει αν ζει. Τι έκαναν; Την κλότσησαν»

Η υπόθεση της 8χρονης Όλγας που έχασε τη ζωή της και η τραγική αδιαφορία όσων την προσπέρασαν έχει συγκλονίσει την κοινωνία. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ διεκδικεί άρση απορρήτου του βιντεοληπτικού υλικού, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος έδινε τις εντολές που συνέβαλλαν στην τραγική κατάληξη. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης μίλησε στον ANT1.

«Εμείς κάναμε πραγματικά ό,τι υπάρχει για να βοηθήσουμε τις εισαγγελικές αρχές να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να αποδώσουν δικαιοσύνη. Τα νεότερα στοιχεία θα προκύψουν με τα αιτήματα τα οποία κάναμε. Το πρώτο ήταν μήνυση κατά παντός υπεύθυνου.

«Στο βιντεοληπτικό υλικό βλέπουμε ότι οι δράστες μιλούν συνεχώς στο κινητό. Λένε και οι ίδιοι ότι κάποιοι τους έδιναν εντολές. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι ήταν και τι τους είπαν. Ποιοι ήταν αυτοί που είπαν κλείστε το εργοστάσιο και φύγετε όπως είστε, μην πλησιάζετε. Θέλουμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου όλων των υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη, του σταθερού του εργοστασίου, τα υπηρεσιακά τηλέφωνα, όλες τις συνομιλίες».

«Όταν βλέπουμε τον δράστη να κλοτσάει την Όλγα απέναντι βρίσκεται ένα μαύρο αυτοκίνητο με αλάρμ, σταματημένο σε εθνική οδό. Έρχεται στο αντίθετο ρεύμα μια μηχανή και σταματάει κι αυτή. Βλέπουμε να βρίσκονται απέναντι και υποθέτουμε ότι συνομιλούν, γιατί όταν φεύγουν το αμάξι και η μηχανή, ο συγκεκριμένος δράστης τρέχει στο εσωτερικό του εργοστασίου και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε».

Κανένας δεν πήγε πάνω από την Όλγα να πιάσει τον παλμό της να δει αν ζει. Τι έκαναν; Την κλότσησαν.»

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *