Κατηγορίες

Την έκθεση “To Μουσείο πάει σχολείο” επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου!

Την έκθεση με τίτλο «Αγωνιστές και άρματα», που οργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. ΜεσολογγίουΚώστας Λύρος.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στην έκθεση μαζί με το Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, Ιωάννη Τσαούση, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Νίκο Χατζή, την Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,  Ολυμπία Βικάτου και τη Δήμητρα Γαβρίνα Υπάλληλο ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης – Μουσειοπαιδαγωγό, που έχει οριστεί ως υπεύθυνη για τη δράση,.

Η έκθεση επιλεγμένων κειμηλίων που περιοδεύει σε πόλεις ανά την Ελλάδα έχει διοργανωθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού μετά από σχετική πρόταση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την υλοποίηση της δράσης με τίτλο “Το Μουσείο Πάει Σχολείο”, η οποία σχεδιάστηκε και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Τα εκθέματα που φιλοξενούνται στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μεσολογγίου, στη κεντρική πλατεία (Μάρκου Μπότσαρη) πρόκειται να μείνουν ανοιχτά για το κοινό από τις 29/11/2021 έως τις 3/12/2021. Ενώ το κοινό δύναται να επισκεφτεί την έκθεση και απογεύματα τις ημέρες Τετάρτη 1/12/2021, Πέμπτη 2/12/2021, Παρασκευή 3/12/2021 και ώρα 18:00 – 20:00 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *