Κατηγορίες

ΕΡΓΑ και ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΉΣ ΘΩΡΆΚΙΣΗΣ ΤΩΡΑ!

Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμος ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΙ

Είναι αδιανόητο εν έτει 2021 και ενώ διατέθηκαν και διατίθενται πακτωλοί εκατ. ευρώ για έργα και δράσεις πολιτικής προστασίας στη χώρα, η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου να παραμένει απροστάτευτη και στο έλεος ακραίων καιρικών φαινομένων.

Είναι αδιανόητο σε κάθε νεροποντή, τόσο στον αστικό ιστό της πόλης όσο και στον αγροτικό χώρο στις Οινιάδες και στην περιοχή του Ευήνου, να καταστρέφονται περιουσίες και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Κυβέρνηση, Περιφέρεια και δήμος, πρέπει να σταματήσουν το γαϊτανάκι της μετάθεσης των ευθυνών. Όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι και έπρεπε να έχουν βρεθεί ουσιαστικές λύσεις ΧΘΕΣ.

Τους καλούμε έστω και τούτη την ύστατη ώρα, δυστυχώς κατόπιν μιας ακόμη μεγάλης καταστροφής, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Επειδή δε ο χειμώνας είναι μπροστά και δεν πρέπει να βιώσουμε μια ακόμη μεγάλη καταστροφή, ως ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τους καλούμε να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες συντονισμού καθώς και άμεσης εξασφάλισης των έργων ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΉΣ ΘΩΡΆΚΙΣΗΣ του Δήμου Μεσολογγίου ΤΩΡΑ!

Όσο μας αφορά, μπορούμε και θα καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή, όταν και αν μας ζητηθούν.

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΘΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΆΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *