Κατηγορίες

Στην εντατική του “Σωτηρία” εισήχθη ο Γιώργος Τράγκας

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τύπου του κόμματος Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρι Κουρτζίδη, ο επικεφαλής του κόμματος Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτο και στη συνέχεια αναγκάστηκε να μπει σε ΜΕΘ. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται, πλέον, ικανοποιητική και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο.

Ο Γ. Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κλινικής του εικόνας και συγκεκριμένα λόγω της πνευμονίας που έχει προκαλέσει η λοίμωξη Covid-19. Ο κ. Τράγκας πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη για τον οποίο ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί για τη νόσο Covid-19. Χτες το βράδυ χρειάστηκε να λάβει οξυγόνο για αυτό και εισήχθη σε κρεβάτι ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο Γ.Τράγκας πριν μέρες, είχε μολυνθεί με κορονοϊό και παρέμενε με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά σε καραντίνα.

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *