Κατηγορίες

Έκτακτη συνεδρίαση Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας Μεσολογγίου

Ενόψει της νέας κακοκαιρίας  και σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για τις επόμενες ώρες, ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου συγκαλεί σήμερα στις 10.30 μμ στο Δημαρχείο, έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού  Συντονιστικού  Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου,  με την συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

«Παραμένουμε σε εγρήγορση, σε επιφυλακή και είμαστε συντονισμένοι με την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Τροχαία και τις εθελοντικές ομάδες και με σχέδιο και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε τη νέα έκτακτη αυτή κατάσταση. Ενδέχεται να προκληθούν και νέες πλημμύρες και αν υπάρξουν πολίτες που κινδυνεύουν μπορούν να μεταβούν στο ξενοδοχείο Liberty (τηλ. 2631028050) για να προστατευθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ήδη απέστειλα αίτημα επιχορήγησης στο Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη των πρώτων βιοτικών αναγκών,  στους πληγέντες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις-πλημμύρες,  στις 3 Δεκεμβρίου 2021» ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος.

Ο Δήμος συνιστά σε όλους να αποφεύγουν κάθε περιττή μετακίνηση κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *