Κατηγορίες

Διανομή βασικών προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με τις Κοινωνικές Δομές (Κέντρο Νεότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο), ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διανομή σε τρόφιμα και είδη βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)», που έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Για την  διαδικασία των διανομών:

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που  θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ και την αστυνομική του ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου, θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος, να έχουν μαζί τους τσάντες αντοχής για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο διανομής.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • ΠΕΜΠΤΗ 09/12/2021 (9:00-14:00)

ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/12/2021 (9:00-14:00)

ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12/2021 (9:00-14:00)

ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ- ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας covid-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *