Κατηγορίες

Άφησε την τελευταία της πνοή η αδελφή του Μητροπολίτη κ. Κοσμά

Δεν τα κατάφερε τελικά η αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Αγρινίου καθώς είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, την ίδια ημέρα που ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε διακομιστεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

H 79χρονη γυναίκα παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία της και διασωληνώθηκε λίγες ημέρες αργότερα, ενώ δυστυχώς το περασμένο βράδυ άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Παπαχρήστου, η οποία έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, δεν ήταν εμβολιασμένη και διέμενε μαζί με τον αδελφό της, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό από τις 18 Νοεμβρίου.

Η μεταφορά της σε κλίνη ΜΕΘ δεν είχε καταστεί δυνατή καθώς ήταν εξαιρετικά ασταθής η κατάσταση της υγείας της, ενώ η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού από το καλοκαίρι. Ως αποτέλεσμα η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ.

karvasaras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *