Κατηγορίες

Ο Φορέας Ελεύθερων Πολιτών Ι.Π. Μεσολογγίου ζητά συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη

Ο Φορέας Ελεύθερων Πολιτών Ι.Π. Μεσολογγίου με ανοιχτή επιστολή του ζητά συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να του εκθέσει τα προβλήματα της πόλης «με σκοπό την προώθηση λύσεων και αποκατάσταση των αδικιών».

Διαβάστε την επιστολή:

Κύριο: Νεκτάριο Φαρμάκη

Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος

ΠΑΤΡΑ

Κατ’ αρχήν σας γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα κίνημα με την ονομασία «ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ».

Στην απόφασή μας αυτή μας εξανάγκασαν τα πολλά και επανειλημμένα «χτυπήματα» και αδικίες που υφίσταται η Ιστορική πόλη μας από πελατειακές σχέσεις και ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Τα αποτελέσματα αυτών είναι ορατά: στην Ανώτατη Παιδεία – στην Δικαιοσύνη – στις Υπηρεσίες (Διεύθυνση συγκοινωνιών – ΚΤΕΟ – Δ.Ο.Υ. – Νοσοκομείο και πολλές άλλες) στην αδιαφορία αξιοποίησης των πλούσιων και μοναδικών πλουτοπαραγωγικών πηγών – στην ασέβεια της ιστορίας – και σε πολλούς άλλους σημαντικούς τομείς. Τελευταία επισημαίνουμε την παραχώρηση μεγάλης παραγωγικής έκτασης στα διοικητικά όρια της πόλης μας για Ενεργειακή Κοινότητα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος.

Σκοπός μας είναι να αντισταθούμε σ’ αυτές τις πολιτικές και να αγωνιστούμε ανυποχώρητα προκειμένου η πόλη της θυσίας και της προσφοράς – η πρωτεύουσα του νομού Αιτωλ/νίας να ξαναπάρει αυτά που έχασε αδίκως και να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούται και που η ιστορία και η φύση της χάρισε. Πρέπει η πολιτεία και οι αρμόδιοι της εξουσίας να επιτελέσουν επιτέλους το χρέος τους.

Σ’ αυτή τη προσπάθειά μας σας προτείνουμε και παρακαλούμε για συνάντηση όταν και όπου επιλέξετε προκειμένου να σας εκθέσουμε τα προβλήματα με σκοπό την προώθηση λύσεων και αποκατάσταση των αδικιών.

Ελπίζουμε ότι και η πρόταση θα γίνει αποδεκτή και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ι.Π. Μεσολογγίου 16/12/2021

Με τιμή

Η Διοικούσα Επιτροπή

Φλώρος Λάμπρος, τηλ. 6979713044

Κατσαβός Σταμάτης, τηλ. 6944686250

Σιάμος Κώστας, τηλ. 6953064016

Για όποια ενημέρωσή μας στο email [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *