Κατηγορίες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε υλικό από 50 γυναίκες» – Νέες αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του

«Ελπίζω τώρα, όσες το δούνε να μιλήσουν, γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες»

Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Παναγιωτόπουλο έκανε η γυναίκα που τον κατήγγειλε για εκδικητική πορνογραφία. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η 30χρονη πρώην σύντροφός του δήλωσε πως ο ενώ βρισκόταν σε σχέση μαζί του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε γίνει πιεστικός και της ζητούσε να κάνουν όσα έβλεπε σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Η ίδια, τον περιγράφει ως χειριστικό με ροπή προς τις νεαρότερες γυναίκες.

«Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 … “α, είσαι μεγάλη!’” Είχε ένα θέμα», λέει η κοπέλα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, όσο περνούσε ο καιρός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε και μεγαλύτερες απαιτήσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Γι’ αυτό χώρισα μαζί του, γιατί δεν μπορούσα να κάτω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνό ταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο, ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες κάποιες πρώην και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες, για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *