Κατηγορίες

Συγκλονιστική καταγγελία / «Γνωστός δικηγόρος με κακοποίησε σεξουαλικά στα 14 μου»

«Κουράστηκα να φοβάμαι» δήλωσε η 22χρονη Αρετή Παληού η οποία κατήγγειλε δικηγόρο για σεξουαλική κακοποίηση

Σε δημόσια  καταγγελία προχώρησε η 22χρονη Αρετή Παληού η οποία αποκάλυψε ότι «γνωστός δικηγόρος» την αποπλάνησε στα 14 της έτη

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Open Tv δήλωσε πως η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση και ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη. «Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου στο ίντερνετ», λέει η ίδια.

Η Αρετή αναφέρει ότι ο γνωστός δικηγόρος την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ την είχε γνωρίσει μέσα από μια ερωτική σχέση που είχε με μια θεία της. Σύμφωνα με το Open, ο ίδιος δικηγόρος κατηγορείται και για πράξεις ασέλγειας σε βάρος δύο άλλων κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο.

«Από τα 12 μου τον γνώρισα. Μας έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, εμπλεκόταν και η θεία μου, φοβόμουν τις αντιδράσεις της οικογένειας. Παρ’ όλα αυτά, αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου, καθημερινά και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση» είπε η Αρετή.

Στην συνέχεια η 22χρονη ανέφερε πώς την έπεισε να στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ την πίεζε να έρθει σε επαφή μαζί του και με άλλες γυναίκες

«Με έπεισε ότι δεν με αγαπά κανείς από την οικογένειά μου και έτσι μου έλεγε ότι του οφείλω να του στέλνω φωτογραφίες μου γυμνές, έστελνε και εκείνος σε εμένα. Έλεγε ότι μου παρείχε ψυχολογική στήριξη και στα 15 μου και βρεθήκαμε σεξουαλικά. Με πίεζε να έρθω σε επαφή μαζί του και με άλλες γυναίκες, με την θεία μου, με φίλες μου, με την γυναίκα του», δήλωσε.

Μερικά χρόνια αργότερα η Αρετή ανακάλυψε ότι ο δικηγόρος είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στα χέρια αγνώστων, οι οποίοι την απειλούσαν. Ο δικηγόρος αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Η Αρετή στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο δικηγόρος την χειραγωγούσε για να κάνει ακριβώς ότι ήθελε ο ίδιος, ενώ εξομολογήθηκε πως η ίδια έχει κουραστεί πάρα πολύ από την υπόθεση.

«Επρόκειτο για πλάγια πίεση, για χειριστικότητα. Με έκανε να πιστεύω ότι τού οφείλω να κάνω αυτά που μού ζητάει. Ήθελε να με κάνει σεξουαλικό έρμαιο. Που θα το χειριζόταν όπως αυτός θέλει για να ικανοποιεί τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες. Με συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου, Γινόταν όλο πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει», είπε.

Τέλος η Αρετή ανέφερε ότι, ένας ακόμα λόγος που αποφάσισε να προχωρήσει επώνυμα με την καταγγελία είναι γιατί δεν θέλει πια να ζει μες στο φόβο. «Κουράστηκα πολύ και θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου όπως αρμόζει σε μία 22χρονη κοπέλα, έχασα τη φοιτητική μου ζωή, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να ανταπεξέλθω στη σχολή μου. Θέλω τώρα πια που μπαίνω στον εργασιακό τομέα, να είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα. Κουράστηκα να φοβάμαι», τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *