Κατηγορίες

Η Αρετή κατήγγειλε γνωστό δικηγόρο για κακοποίηση και σήμερα δικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση

Η δίκη της 22χρονης που έχει καταγγείλει ότι «γνωστός δικηγόρος» την αποπλάνησε στα 14 της, πήρε αναβολή για τις 9 Μαρτίου του 2022, καθώς ο κατηγορούμενος τη μηνύει τώρα για «συκοφαντική δυσφήμιση».

Πιο συγκεκριμένα, η δίκη αναβλήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.


Η 22χρονη σε δήλωσή της τόνισε ότι «σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας».

Ο κατηγορούμενος ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

Θυμίζεται ότι η 22χρονη, κατήγγειλε δημόσια την αποπλάνησή της και την κατ’ εξακολούθηση κακοποίησή της από το γνωστό δικηγόρο της Αθήνας. Ο δικηγόρος ήταν τότε 56 χρονών και την είχε προσεγγίσει έχοντας ερωτική σχέση και με θεία της.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *