Κατηγορίες

Πληθαίνουν τα παράπονα για το εμβολιαστικό τμήμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Δεχτήκαμε τις τελευταίες μέρες πολλά παράπονα για την ταλαιπωρία που βιώνουν οι πολίτες που θέλουν να εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Όπως μας ενημερώνουν κλείνουν ραντεβού αλλά αναγκάζονται ώρες να περιμένουν σε εξωτερικό χώρο, μέσα στο κρύο, καθότι δεν υπάρχει προσωπικό να τους εξυπηρετήσει. Για παράδειγμα σήμερα, ένα ραντεβού στη 13:00μμ που πήγε μάλιστα δέκα λεπτά νωρίτερα, ενημερώθηκε ότι εκείνη την ώρα πέρναγε το ραντεβού των 11:10. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει συνωστισμός στον αύλειο χώρο και να τίθεται θέμα ασφάλειας. Αυτό δυστυχώς δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά καθημερινότητα.

Οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που δεν επαρκεί, το μόνο που αναφέρει είναι ότι «δεν είναι δική μας ευθύνη, εμείς εθελοντές είμαστε» και το θέμα τελειώνει εκεί χωρίς να εμφανίζεται κανένας υπεύθυνος. Πολλοί συμπολίτες μας καταλήγουν να μην αντέχουν την ορθοστασία, την αναμονή και το κρύο και να φεύγουν χωρίς να εμβολιαστούν.

Άλλο ένα θέμα που έχει πέσει στην αντίληψη μας είναι ότι στο ημερήσιο πρόγραμμα εμβολιασθέντων μπαίνουν εμβόλιμα φίλοι, γνωστοί και μπατζανάκηδες που δεν είναι καταγεγραμμένοι για την συγκεκριμένη ημερομηνία, με αποτέλεσμα τα εμβόλια στο τέλος της ημέρας να μην φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες των προγραμματισμένων ραντεβού.

Με λίγα λόγια επικρατεί ένα χάος σε μια περίοδο που ο κορονοϊός βρίσκεται στο ζενίθ του, έχουμε σχεδόν 100 νεκρούς καθημερινά και η πολιτεία ζητάει από τους πολίτες υπευθυνότητα ενώ η ανοργανωσιά και η έλλειψη ιατρονοσηλευτικού προσωπικού είναι δεδομένη και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *