Κατηγορίες

Έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών στο Μεσολόγγι από το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι– Αγρίνιο, πραγματοποίησε διήμερη έκθεση θεατρικών κοστουμιών και σκηνικών του Φορέα, το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ» στο Μεσολόγγι.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αντώνης Σωτηρόπουλος ως εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλ/νίας κας Μαρίας Σαλμά και ο Αντιδήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος. Εκ μέρους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Διονυσία Σαμαντά.

Επίσης την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του Εργαστηρίου μας καθώς και εξαίρετοι πολίτες.

Ο Σύλλογος «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον ίδιο χώρο πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο bazaar με εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας.

«Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλ/νίας κυρία Μαρία Σαλμά καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνεχή στήριξη που προσφέρουν στο έργο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της έκθεσης», αναφέρει το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *