Κατηγορίες

Επιστολή Δ. Κοτσόργιου προς τον πρόεδρο Δ.Σ. του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Προς : Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου .

Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19 /12 /2021 μετά από προτάσεις που έγιναν για την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το τεράστιο πρόβλημα των φυσικών καταστροφών που χτύπησαν τον δήμο, στο πλαίσιο του άρθρου 4 του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου δεσμευθήκατε να προκαλέσετε Δ.Σ την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη για το σοβαρό αυτό πρόβλημα και μάλιστα με την συμμετοχή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου και του εργολάβου του έργου.

Επίσης με την τοποθέτηση την δικιά μου και το σκεπτικό ότι οι φυσικές καταστροφές δεν έπληξαν μόνο το Μεσολόγγι αλλά το σύνολο του δήμου, θα έπρεπε να καλέσετε και τα τοπικά συμβούλια αλλά και τα ΤΟΕΒ του δήμου για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα τοπικά διαμερίσματα αλλά και στον κάμπο.

Κύριε πρόεδρε δυστυχώς μέχρι σήμερα 21 /12 / 2021 στις 1.50 μμ δεν εχει έρθει πρόσκληση, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση σας σχετικά. Αγνοείτε όμως κυριε πρόεδρε ότι δεν είστε πρόεδρος της παράταξης του δημάρχου αλλά πρόεδρος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και για τον λογο αυτό η ευθυνη σας είναι ιδιαιτερα αυξημένη.

Πιθανόν επιθυμία του <<δημάρχου >> να είναι να αποφεύγετε τα δημοτικά συμβούλια αλλα έχετε υποχρέωση από τον κανονισμό αλλα και το νομο να τα συγκαλειτε όταν οι διαδικασίες ή οι αναγκες το επιβάλλουν. Σύντομα θα καλεσθει το σωμα να εκλέξει νεον πρόεδρο και εκει θα βρεθείτε αντιμέτωπος, αν θέσετε υποψηφιότητα πράγμα που δεν το θεωρώ πιθανόν, με τις συνέπειες της μέχρι σήμερα μεροληπτικής στάσης σας υπερ του δήθεν <<δημάρχου >> ..

Κυριε προεδρε τουλάχιστον στο τέλος της θητείας σας κλειστε αυτό το κεφάλαιο πραγματοποιώντας την δέσμευση σας σχετικά με την αμεση σύγκληση Δ.Σ για τις φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει τον δήμο. Μην σας επιβάλλει ενας ανύπαρκτος δήμαρχος που ζει στην δικια του διάσταση ενέργειες που σας προσβάλλουν σαν θεσμο . Σε κάθε διαφορετικη περίπτωση υπάρχει και ο δρομος της συγκέντρωσης υπογραφών προκειμένου να επιβάλλουμε το Δ.Σ .

ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *