Κατηγορίες

Ανταποκρίθηκε ΧΗΤΟΣ και ΖΑΓΟΡΙ σε κάλεσμα για νερό από Κοινότητα Μεσολογγίου

Κατόπιν αιτήματος της Κοινότητας Μεσολογγίου σε εταιρείες εμφιάλωσης για προμήθεια νερού λόγω έκτακτων αναγκών των συμπολιτών μας, ανταποκρίθηκαν δύο εταιρείες τις οποίες με ανακοίνωση της η Κοινότητα Μεσολογγίου ευχαριστεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε τις εταιρείες “Vikos Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)” και “Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.”, οι οποίες άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Κοινότητας Μεσολογγίου για συνδρομή στην έκτακτη ανάγκη που βρίσκεται η πόλη μας εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών.

Μετά την υπ’αριθμ. KOIN_MEΣ/199/13-12-2021 επιστολή της Κοινότητας Μεσολογγίου προς εταιρείες εμφιάλωσης νερού με την οποία ζητούσαμε την διάθεση εμφιαλωμένου νερού για τις ανάγκες που προέκυψαν σε όλη την Δημοτική Ενότητα Μεσολογγίου εξαιτίας της κατάρρευσης της γέφυρας του Ευήνου, των πλημμυρικών φαινομένων στις περιοχές Αλμυράκι, Ταμπακαριά και Σκιαδί καθώς και του γεγονότος ότι πλέον ολόκληρη η περιοχή μας εξυπηρετείται από εφεδρικό αγωγό, ανταποκρίθηκαν στην επιστολή μας οι εταιρείες:

1. “Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)” και

2. “ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό”οι οποίες διέθεσαν εμφιαλωμένο νερό για τους πλημμυροπαθείς.

Οι ποσότητες έφτασαν στην πόλη του Μεσολογγίου με επιμέλεια των εταιρειών την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Το νερό θα διατεθεί:

Α. Με την καθοδήγηση του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού, στους δηλώσαντες ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες του Δεκεμβρίου.

Β. Μέσω της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους δικαιούχους-ωφελούμενους της δομής.

Η κατάσταση υδροδότησης της πόλης μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και οριακή. Προτείνουμε να ακολουθούμε τις συστάσεις της ΔΕΥΑΜ για όσο το δυνατόν περιορισμένη χρήση ώστε να έχουμε όλοι μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Καλές γιορτές! Υγεία, αγάπη, ειρήνη, χαρά!

Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου

Η Πρόεδρος Όλγα Δασκαλή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *