Κατηγορίες

Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψή του Στ. Παναγιωτόπουλου λέει ο Απόστολος Λύτρας

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. «Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», είπε.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας είχε αναφερθεί σε εννέα βίντεο που έχει ανεβάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε sites πορνογραφικού περιεχομένου, εν αγνοία των πρώην συντρόφων του! «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» είπε ο δικηγόρος της νεαρής, κόρης φιλικού ζευγαριού του παρουσιαστή. Με τη γυναίκα αυτή, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε σχέση ενώ εκείνη ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *