Κατηγορίες

Οδηγός Συμμετοχής των Πολιτών στη διαχείριση και προστασία προστατευόμενων περιοχών”.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Φύλακες της Φύσης” η Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού δημιούργησε έναν “Οδηγό Συμμετοχής των Πολιτών στη διαχείριση και προστασία προστατευόμενων περιοχών”.

Σκοπός της δημιουργίας του Οδηγού είναι να αποτελέσει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό για τις συμμετοχικές διαδικασίες και την κινητοποίηση της κοινωνίας των Πολιτών σε τοπικό/περιφερειακό επίπεδο. Το έργο υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων και τη συμμετοχή αρκετών ΜΚΟ από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Φύλακες της Φύσης” η Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού δημιούργησε έναν “Οδηγό Συμμετοχής των Πολιτών στη διαχείριση και προστασία προστατευόμενων περιοχών”. Σκοπό της δημιουργίας του Οδηγού είναι να αποτελέσει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό για τις συμμετοχικές διαδικασίες και την κινητοποίηση της κοινωνίας των Πολιτών σε τοπικό/περιφερειακό επίπεδο.

Το έργο υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων και τη συμμετοχή αρκετών ΜΚΟ απο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Για τον οδηγό πατήστε εδώ:

https://drive.google.com/…/1takg_FbsS9…/view…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *