Κατηγορίες

Άνοιξε το 1ο Μαθητικό Εικαστικό Φεστιβάλ- Δωρητής Ζωής “Βασίλης Πλούμης”

Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και περηφάνια για τους μαθητές των σχολείων του νομού, που συμμετείχαν, άνοιξε σήμερα τις πόρτες του το 1ο μαθητικό εικαστικό φεστιβάλ – Δωρητής Ζωής «Βασίλης Πλούμης» που συνδιοργανώνει το σχολείο μας με την ΔΔΕ Αιτ/νίας.

Με την παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, οι μικροί καλλιτέχνες μας έδειξαν πως αποτυπώθηκε εικαστικά η ευαισθητοποίηση τους για την μεγάλη προσφορά ζωής του Βασίλη.

Στην σύντομη περιγραφή που έκαναν όλοι οι μαθητές, μας «άνοιξαν» τα έργα τους και έδωσαν την δίκη τους οπτική. Για άλλη μια φορά οι μαθητές μας δείχνουν τον δρόμο…Ας τους εμπιστευτούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΔΔΕ Αιτ/νίας κ. Θανάσης Σαρδέλης που αμέσως έκανε δεκτή την πρόταση μας και υλοποίησε το μαθητικό Φεστιβάλ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και στις οικογένειες τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν διότι κινητοποιήθηκαν , ενθάρρυναν και κινητοποίησαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ευχαριστούμε την Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νίας και το Τμήμα Πολιτισμού για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και την κα. Αποστολία Πάστρα για την άριστη συνεργασία.

Πολλά ευχαριστώ στον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας που βοήθησε στην ομαλή προετοιμασία αλλά και ολοκλήρωση της εναρκτήριας εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ όσους έβαλαν το τελευταίο αλλά σημαντικό λιθαράκι , την Giorgia Dorou για την άριστη οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης , τον Periklis Baris για την τεχνική ( βίντεο , live streaming) και γραφειοκρατική υποστήριξη της εκδήλωσης , τον Nikolas Ntoumas για την επιμέλεια , προετοιμασία και στήσιμο των έργων όλης της έκθεσης και την Vaso Satla που βοήθησε στο στήσιμο των έργων και έφυγε με τον Nikolas Ntoumas στις 15:30 χθες το μεσημέρι, τελευταίοι από το κτίριο που έκλεινε.

Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικαστικό εσωτερικός χώρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *