Κατηγορίες

O απολογισμός του 3ου Φεστιβάλ των Ντόπιων, αναδεικνύει την συνεργασία και τις δυνατότητες του Μεσολογγίου

Χρειάστηκαν 90 σελίδες για να περιγραφούν οι δράσεις και ο αντίκτυπος του 3ου Φεστιβάλ των Ντόπιων που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο τετραήμερο του Αυγούστου στο Μεσολόγγι. Ο απολογισμός περιγράφει κάθε δραστηριότητα του 3ου Φεστιβάλ ξεχωριστά. Ο απολογισμός αποτελεί μια παρακαταθήκη για τον τόπο μας καθώς αποδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν και αφήνει στην άκρη κάθε αμφιβολία για το τί μπορεί να προσφέρει το Μεσολόγγι και οι άνθρωποί του σε ξένους και ντόπιους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, συμμετοχικά, με όραμα και θετική ενέργεια.


Στον απολογισμό περιλαμβάνονται αναλυτικά τα ονόματα των συντελεστών, των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, των φορέων, των μέσων μαζικής επικοινωνίας που αναφέρθηκαν στο Φεστιβάλ και το Μεσολόγγι και φυσικά των εθελοντών που αποτέλεσαν την καρδιά της διοργάνωσης.
 

Δείτε επίσης την ταινία
που δημιουργήθηκε
στο πλαίσιο του
3ου Φεστιβάλ των ντόπιων:

https://messolonghibylocals.com


Το MESSOLONGHI BY LOCALS με την ευκαιρία της έκδοσης, τονίζει πως η επισκεψιμότητα που παρατηρήθηκε από ενδιαφερόμενους και συμμετέχοντες στο 3ο Φεστιβάλ των Ντόπιων, ήταν από όλη την Ελλάδα και αποτελεί χειροπιαστό παράδειγμα της δυναμικής που αναπτύχθηκε και που οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε περαιτέρω.

Η ομάδα συντονισμού του Φεστιβάλ του MESSOLONGHI BY LOCALS, ευχαριστεί άλλη μία φορά όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διενέργεια των δράσεων, την οργάνωση, την προβολή, την εξασφάλιση της εφαρμογής των μέτρων υγειονομικής προστασίας και φυσικά όσους άφησαν πίσω τις αρνητικές σκέψεις και έγιναν μέρος μιας γιορτής για την αναζήτηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Το ταξίδι συνεχίζεται και το 4ο Φεστιβάλ θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί θα είστε και εσείς μαζί. Αντίτυπα του απολογισμού του 3ου Φεστιβάλ των Ντόπιων μπορείτε να βρείτε στον Τοπικό Κόμβο_Local Hub στην Ελευθερίου Βενιζέλου 24 (πρώην πλατεία Κέννεντυ).

Το Φεστιβάλ έγινε υπό την αιγίδα και με επιχορήγηση του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι δράσεις του Οργανισμού χρηματοδοτούνται από τις δωρεές του κόσμου και με κάθε δωρεά που κάνετε υποστηρίζετε την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.

�� Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://messolonghibylocals.com/ypostiriksi/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *