Κατηγορίες

Αδέσποτο σκυλάκι «έκλαψε» από χαρά επειδή το τάισαν (Video)

Όταν είδε ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζει, σα να κατάλαβε ότι θα του προσφέρουν κάτι σηκώθηκε στα δυο πόδια και ζητούσε φαγητό.

Τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και με τα χρόνια έχουν αποδείξει ότι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με διάφορους τρόπους. Ξέρουν πως να μας δείξουν ότι πεινάνε, ξέρουν πως να μας πουν «ευχαριστώ», ξέρουν έμπρακτα πως να ευγνωμονούν τους ανθρώπους όταν τους προσφέρουν φαγητό, νερό και αγάπη.

Αυτό απέδειξε και ένα σκυλάκι στην Κίνα, το οποίο ήταν αδέσποτο και περιπλανιόταν στους δρόμους πεινασμένο. Όταν είδε ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζει, σα να κατάλαβε ότι θα του προσφέρουν κάτι σηκώθηκε στα δυο πόδια και ζητούσε φαγητό.

H κοπέλα που ήταν μέσα στο αμάξι του πέταξε ένα λουκάνικο και τότε εκείνο «έκλαψε» από χαρά. Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε προς το μέρος του, με το σκυλί να δείχνει την χαρά του. Όπως ανέφερε, μετά η ίδια σε τοπικό Μέσο, προσπάθησε να το πάρει μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο, όμως εκείνο έφυγε.

Ακόμη κι αν μελέτες αναφέρουν πως τα σκυλιά δεν κλαίνε ακριβώς, αλλά «κλαψουρίζουν» και τα δάκρυα στα μάτια τους προέρχονται συνήθως εξαιτίας κάποιας πάθησης, στην προκειμένη περίπτωση τα μάτια του ήταν υγρά αφού τον τάισαν, ενώ και με τις κινήσεις του απέδειξε την χαρά του.

rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *