Κατηγορίες

Νέο έτος έρχεται με νέα σελίδα στον τουρισμό από το Μεσολόγγι των Ντόπιων

Το MESSOLONGHI BY LOCALS υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια σειρά βιωματικών ταξιδιωτικών εμπειριών που απευθύνονται σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν το Μεσολόγγι και την πολιτιστική του ταυτότητα.

Η ομάδα ανάδειξης και ανάπτυξης των τουριστικών εμπειριών του Οργανισμού σχεδίασε ολοκληρωμένα πακέτα υπεύθυνου τουρισμού τα οποία ξεκίνησαν να προωθούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών, τοποθετώντας έτσι το Μεσολόγγι στον παγκόσμιο χάρτη τουριστικών προορισμών, ευελπιστώντας παράλληλα να τονώσει την τοπική οικονομία, να ενισχύσει τη συνεργασία και να δώσει όραμα και προοπτική στους πολίτες που επιθυμούν να δουν τον τόπο με «άλλη ματιά», αισιόδοξη, παραγωγική, δημιουργική και αποδοτική για το σύνολο.

Οι βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες κινούνται γύρω από την αρχαιότητα, την ιστορία, το φυσικό περιβάλλον και τη λιμνοθάλασσα, τη γαστρονομία και τις τοπικές παραδόσεις. Υπεύθυνος τουρισμός θεωρείται εκείνος που διενεργείται με σεβασμό στα χαρακτηριστικά του τόπου χωρίς να επιβαρύνει το φυσικό περιβάλλον και αφήνοντας το μικρότερο αποτύπωμα.

Οι βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες ονομάστηκαν:
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΓΑΪΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
ΓΙΝΕ ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΟΥ ΣΤΗ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ
ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΣΟΥ
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ

Θέσεις για τις βιωματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κλείνουν επικοινωνώντας με το “ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ” μέσω του email: [email protected], της ιστοσελίδας messolonghibylocals.com, τηλεφωνώντας στο 26313 02048, ή με μια επίσκεψη στον Τοπικό Κόμβο_Local Hub που λειτουργεί και ως κέντρο πληροφόρησης-info point της πόλης, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 24 στην πλατεία Αθ. Ραζηκότσικα (πρώην πλατεία Κέννεντυ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *