Κατηγορίες

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Γιατί πλημμυρίζει το Μεσολόγγι;»

Την Τρίτη 28.12.2021 στις 19:00 σε ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση, υπηρεσιακοί παράγοντες θα απαντήσουν στο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο στην τοπική κοινωνία: “Γιατί πλημμυρίζει το Μεσολόγγι;”.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του οργανισμού στο facebook: facebook.com/messolonghibylocals και στην ιστοσελίδα: messolonghibylocals.com
Ερώτημα που ίσως όλοι μας έχουμε συζητήσει ακούγοντας πολλές εκδοχές και ερμηνείες που προσπαθούν να δώσουν απάντηση σε αυτό. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουμε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα που μας αφορά όλους.
Για το λόγο αυτό ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ-MESSOLONGHI BY LOCALS στο πλαίσιο της δράσης με τίτλο “Συζητάμε για τα κοινά” προσκάλεσε υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία στο ζήτημα των πλημμυρών και στις αιτίες που το προκαλούν.
-Το κάλεσμα απευθύνθηκε στον Γενικό Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Σπύρο Σταματάτο (απάντησε θετικά), την Προϊσταμένη του Τμήματος Δικτύων & Εργων Μαρία Κατσώτα (απάντησε θετικά), στον Μπάμπη Κιρκινέζο με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (απάντησε θετικά) και προς την Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Διεύθυνση Τεχνικών Εργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι δεν έχουν απαντήσει στην πρόσκλησή μας.
Στόχος της εκδήλωσης-συζήτησης είναι να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για όλες τις πτυχές του προβλήματος.
Μπορείτε να στείλετε τα δικά σας ερωτήματα μέσα από την φόρμα: https://forms.gle/UsB6B3VjASSztRct5
Η δράση “Συζητάμε για τα κοινά” που διοργανώνει το “Το Μεσολόγγι των Ντόπιων” έχει στόχο να ενισχύσει την κουλτούρα της συμμετοχής στα κοινά συμβάλλοντας παράλληλα στην τεκμηριωμένη και σφαιρική ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας του Μεσολογγίου για ζητήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα και το μέλλον του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *