Κατηγορίες

Πρεμιέρα σε άδειο θέατρο για το «αρσενικό παλιάς κοπής», Παύλο Χαϊκάλη

Παρά τις φήμες για προπώληση εκατοντάδων εισιτηρίων, το «αρσενικό παλιάς κοπής», Παύλος Χαϊκάλης, τιμωρήθηκε από τους θεατρόφιλους.

Εκτός πραγματικότητας τελικά, οι πληροφορίες που διέρρεε ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τα εισιτήρια που είχαν κοπεί.

Η παράσταση, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πρόκειται για την τελευταία θεατρική παραγωγή, στην οποία θα συμμετάσχει.

Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί, θα περίμενε κανείς η πρεμιέρα να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, καθώς ο παραγωγός ισχυριζόταν ότι ήδη είχαν κοπεί πάνω από 15.000 εισιτήρια. Αντιθέτως όμως, οι θεατές δεν ξεπέρασαν τους δέκα, όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό».

Μάλιστα, προβλήθηκαν στον αέρα αποκλειστικά πλάνα τόσο από την σκηνή, όσο και από τις άδειες θέσεις των θεατών, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω.

Οι θεατρόφιλοι και η κοινωνία έδειξαν με τον τρόπο τους τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με όσα αποκαλύφθηκαν με την δράση του Χαϊκάλη και το #metoo και δεν πάτησαν το πόδι τους στην παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ»

Ίσως τελικά, να μην αρέσουν και τόσο τα «αρσενικά παλιάς κοπής» και η κοινωνία να προχωράει στην κάθαρση.

Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *