Κατηγορίες

Κανείς δε γεννιέται ρατσιστής: Κολλητοί φίλοι 5 ετών, έκαναν το ίδιο κούρεμα για να «ξεγελάσουν» τη δασκάλα τους

Η ιστορία δύο μικρών αγοριών και το σχέδιό τους να ξεγελάσουν τη δασκάλα τους με κούρεμα είχε γίνει viral για τον πιο γλυκό λόγο.  

Αν μπορούσαμε όλοι να δούμε τον κόσμο μέσα από παιδικά μάτια, θα ήταν διαφορετικός. Το μίσος διδάσκεται. Στα μάτια των παιδιών όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι.

Ο μικρός Jax Rosebush ξύπνησε, τα ξανθά μαλλιά του είχαν κολλήσει σε όλο του το κεφάλι. Η μαμά του, Lydia Rosebush, τον κοίταξε και είπε «Jax, πρέπει να κουρευτείς αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Μπορώ να τα κόψω όπως του Reddy;» ρώτησε ο 5χρονος Jax, «θα ξεγελάσουμε τη δασκάλα».

Ο Jax αποφάσισε ότι αν αυτός και ο Reddy, που ήταν τότε 5 ετών, είχαν το ίδιο κούρεμα, κανείς δεν θα μπορούσε να τους ξεχωρίσει, συμπεριλαμβανομένης της δασκάλας τους. Και ο Reddy προφανώς πίστευε ότι αυτή η φάρσα ήταν επίσης άψογη.

«Είναι απλά δύο αθώα αγόρια. Προφανώς, βλέπουν ότι είναι διαφορετικά χρώματα, απλά δεν τους νοιάζει. Δεν είναι σημαντικό», είπε η Rosebush στους TODAY Parents.

«Απλώς του έμαθα να αγαπά τους πάντες το ίδιο», είπε η μητέρα του Jax.

Όταν ο Reddy έφτασε στο σχολείο πριν από τον Jax, είπε στη δασκάλα και στους συμμαθητές του ότι ήταν ο Jax. Η δασκάλα συνέχισε το παιχνίδι τους και προσποιήθηκε ότι μιλούσε στον Jax.

rosa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *